Tjenester

Graving

Cocks Maskinstasjon AS er totalleverandør av gravetjenester, og utfører gravearbeid i hagen for deg som privatperson, eller på byggeplassen til din bedrift.

Vi har lang erfaring innen graving og har en moderne maskinpark tilpasset de fleste typer oppdrag.

Av maskiner disponerer vi:

  • Graver 15 og 17 tonn
  • Hjullaster
  • Lastebil
  • Sorteringsverk

Drenering

Vi utfører drenering av tomter og hager, samt graving av dreneringsgrøfter. Vi arbeider med forsiktighet og nøyaktighet, noe som betyr at du ikke trenger å være bekymret for skader på bygninger, rør og ledninger. Drenering av tomter og hager kan være nødvendig for bygging og videre utvikling. Dersom man bygger hus på en dårlig drenert tomt, kan dette føre til problemer i senere tid.

Vann/kloak

Vi utfører legging av vannrør og kloakkrør, samt montering av kummer.

Installasjon av septiktanker

Cocks Maskinstasjon AS installerer septiktanker. Septiktanker er ofte brukt der boliger ligger for langt fra nærmeste offentlige avløpsrør til å kunne kobles til. En septiktank blir da gravd ned i bakken, og denne fylles med kloakk fra huset.

Asfaltering

Vi tilbyr asfaltering til private og offentlige virksomheter. Vi legger stor vekt på riktig kompetanse og riktig verktøy for alle asfalteringsoppdrag. Asfalt har en levetid på 15- 20 år, krever svært lite vedlikehold, og tar seg godt ut. Cocks Maskinstasjon AS lager også enkle grusveier dersom kunder ønsker dette.

Massetransport

Cocks Maskinstasjon AS transporterer fyllmasser som jord, sand, singel, grus, pukk og andre fyllmasser. Fyllmasser kan for eksempel brukes for å bygge opp en tomt, eller for å fylle ut ujevnt terreng der det skal lages grusvei/asfaltert vei.

Veibygging

Cocks Maskinstasjon AS utfører bygging av mindre kommunale veier.

Planering

Cocks Maskinstasjon AS utfører graving/planering i forbindelse med nybygg, tilbygg og tomterydding. Dette kan være graving av kjeller, graving til fundamenter eller planering av områder, samt graving for oppkjørsel eller vei.

Riving

Cocks Maskinstasjon AS utfører rivning av mindre konstruksjoner, ved hjelp av gravemaskin med montert kniper og pigghammer. Rivning kan enten utføres på hele eller deler av bygningskonstruksjoner. Alle prosjekter utføres etter gjeldende regler og krav satt av myndighetene. Sikkerhet er viktig for oss – både vår og din.

Dersom du eier en gammel bolig som det ikke lønner seg å redde – kontakt oss for rivning. Dette er ofte en rimeligere løsning enn å rehabilitere boligen.

Spørsmål?

Har du spørsmål angående noen av våre tjenester? Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg.Vi tar oppdrag i Nord Troms.

Vi utfører alle typer oppdrag

30 års erfaring, og fagbrev som anleggsmaskinførere